Toiminnallinen valokuvaus

Toiminnallinen valokuvaus on työmuoto, jota voidaan käyttää sosiaalityön eri ryhmille sekä työyhteisöjen kehittämisessä. Toisin Silmin tarjoaa erilaisille ryhmille toiminnallisen valokuvauksen työpajoja, jotka räätälöidään asiakaskohtaisesti. Työskentelyssä hyödynnetään logoterapeuttista lähestymistapaa.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvaa voidaan käyttää toiminnallisessa työskentelyssä silloin, kun sanat loppuvat. Toiminnallisessa valokuvatyöskentelyssä jaetaan maailmaa kuvien kautta, yhdessä tehden ja nähden. Työpajoissa opitaan tunnistamaan tunteita ja löytämään yhteys toisiin. Toimintakokemus-menetelmiin perustuvaa valokuvatyöskentelyä voidaan hyödyntää useiden eri ryhmien kanssa, kuten  esimerkiksi erityisnuorten tai kehitysvammaisten kanssa. Vuosikymmenten kokemus kasvatusalan ammattilaisena antaa pohjan lähestyä valokuvausta pedagogiikan näkökulmasta.

Työskentely voi olla pitkäkestoista tai lyhyt kurssi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä organisaatiosi kohderyhmälle sopiva palvelu!

valokuvapedagogiikka2